Ny singel! Hennes krita - Tina Wilhelmsson
15513
post-template-default,single,single-post,postid-15513,single-format-standard,theme-bridge,vcwb,woocommerce-no-js,translatepress-sv_SE,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Ny singel! Hennes krita

Ny singel! Hennes krita

NY SINGEL! Hennes krita.
Om att fly för sitt liv och sen hitta tillbaka till sig själv med hjälp av konsten.

Låten är inspirerad av en kvinna som Tina träffade på ett kvinnokafé. Eftersom många av kvinnorna inte pratade svenska bad Tina dom istället att rita en symbolisk bild av kärlek. En av kvinnorna ritade en fantastisk bild på sin utsikt från hennes ateljé i hemlandet. Med hjälp av en annan kvinna som tolkade fick Tina höra en gripande historia om en flykt.

– Jag gick direkt hem och skrev den här låten samma kväll. Sen låg den gömd i min dator tills att jag hittade den för två veckor sen och bestämde mig för att det var dags att spela in den.

Det här är den första singeln som Tina spelar in på distans tillsammans med ångebördiga Niclas Gustafsson som numera bor i Dalarna.

– När jag insåg att jag på grund av det rådande läget inte längre kan åka till Niclas så köpte jag en hemmastudio och nu spelar vi in på distans. Han spelar in musiken i studion och jag lägger sången hemma hos mig. Det var lite bökigt att komma igång, men nu är det riktigt roligt att kunna fortsätta skapa.

Text, musik & sång: Tina Wilhelmsson
Arr, mix, piano, kontrabas, gitarr och slagverk: Niclas Gustafsson
Mastring: Chromophone Studios

Pressbild: Foto Maja Öberg

Text, musik & sång: Tina Wilhelmsson
Arr, mix, piano, kontrabas, gitarr och slagverk: Niclas Gustafsson Studio
Mastring: Chromophone Studios
Omslagsbild: Maja Öberg Foto

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.