Axels serie är klar! Om att vara ung och leva med hiv. - Tina Wilhelmsson
15513
post-template-default,single,single-post,postid-15513,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,translatepress-sv_SE,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Axels serie är klar! Om att vara ung och leva med hiv.

Axels serie är klar! Om att vara ung och leva med hiv.

Serietecknare Sam Berglund.

Seriestrippen Torsdagen den tredje är baserad på Axels dagbok det första dygnet efter att han fått besked att han lever med hiv. Låten med samma namn hade urpremiär på Världsaidsdagen och kommer att spelas in som singel i början av 2020.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.