Custom Pages
[vc_separator type='transparent' color='' thickness='' up='20' down='7']
Portfolio
[vc_separator type='transparent' color='' thickness='' up='20' down='7']
Föreläsning - Tina Wilhelmsson
15662
page-template-default,page,page-id-15662,theme-bridge,vcwb,woocommerce-no-js,translatepress-sv_SE,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid
 

Föreläsning

Inspirationsföreläsningar


Kreativitet och modet att våga förverkliga galna idéer – om entreprenörskap

Tina Wilhelmsson ger sin bild av entreprenörskap, kreativitet, om att våga förverkliga idéer och göra business av dem. Föreläsningen får extra guldkant då hon även framför några av sina visor. Tina var den första sociala entreprenören som blev antagen till BizMakers företagsinkubator i Sundsvall. Hon har skapat en affärsidé av sitt koncept Visa verkligheten som redan fått stor uppmärksamhet. En kreativ entreprenör som med hjälp av sin gitarr kan inspirera dig till att våga tro på dina galna idéer och våga ta för dig.

Föreläsningen är 60 min.


Cecilia Åkare och den söta herr Fredrik Lind – om könsnormer

Tina Wilhelmsson har en bred kunskap och många års erfarenhet, av att arbeta, bland annat inom RFSU, med normer och värderingar kring kön. Med hjälp av sin röst och sin gitarr vrider och vänder hon på begreppen. Hon vill att åhörarna efter föreläsningen ska lämna lokalen med en bra känsla i magen och en knuten näve i fickan, med en vilja att förändra.

Föreläsningen är 60 min.


Turnéschema – Spelningar, föreställningar och föreläsningar