STIM-stipendiat 2020 - Tina Wilhelmsson
16502
post-template-default,single,single-post,postid-16502,single-format-standard,theme-bridge,vcwb,woocommerce-no-js,translatepress-sv_SE,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

STIM-stipendiat 2020

STIM-stipendiat 2020

TINA WILHELMSSON FÅR STIM-STIPENDIET 2020

– Jag är oerhört glad och stolt över att ha fått stipendium från STIM, speciellt i år när i princip alla spelningar har blivit avbokade. Stipendiekommiténs beslut känns som en bekräftelse på att jag ska fortsätta skriva musik, säger Tina Wilhelmsson.

Tina Wilhelmsson tilldelas 2020 års Stimstipendium. Den 4 december kl 15.00 anordnar STIM en digital ceremoni för att fira alla stipendiater.

 Stims stipendier ger förutsättningar för skapande och återväxt i Sveriges musikliv. Stipendierna går till låtskrivare, kompositörer, tonsättare och textförfattare som håller hög konstnärlig kvalitet. Aldrig förr har så många sökt, hela 3 305 ansökningar har kommit in i år vilket är en 49 procentig ökning jämfört med i fjol.

Foto: Maja Öberg

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.