Custom Pages
[vc_separator type='transparent' color='' thickness='' up='20' down='7']
Portfolio
[vc_separator type='transparent' color='' thickness='' up='20' down='7']
Ny singel - Tina Wilhelmsson
16495
post-template-default,single,single-post,postid-16495,single-format-standard,theme-bridge,vcwb,woocommerce-no-js,translatepress-sv_SE,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid

Ny singel

Ny singel

Idag, fredagen den 5 november i samband med Allhelgona, släpper visartisten Tina Wilhelmsson tröstevisan ”Vi ses när det är natt” tillsammans med Andreas Kullberg, kapellmästare på Västmanlands teater. Visan handlar om att förlora någon som står en nära.

– Jag och många med mig har förlorat någon under pandemin. Det är alltid svårt att förlora någon man tycker om, men det har varit svårare än vanligt eftersom både avsked och begravningar varit begränsade. Jag kände därför att jag ville göra något för alla oss som är i sorg och saknad. Jag ville göra det tillsammans med Andreas för att jag älskar hans konstnärliga uttryck och han skapar en magisk stämning i studion, säger Tina Wilhelmsson.

Tina och Andreas fann varandra musikalisk när Tina i början på förra året var fredagsgäst hos Andreas på Västmanlands teater. De blev goda vänner och nu i augusti hörde Tina av sig till Andreas och frågade om han ville spela in en tröstevisa med anledning av pandemin. Dom gick in i studion och testade att tolka låten på olika sätt och det landande till slut i den versionen som nu släpps som singel.

– När Tina frågade om jag ville gå in i studion med henne för att spela in hennes låt kändes det självklart att tacka ja. Jag beundrar hennes sociala engagemang och hennes förmåga att berätta andras historier, säger Andreas Kullberg.

Visan är inspelad hos Studio Västerås.Text & musik: Tina Wilhelmsson
Sång: Tina Wilhelmsson & Andreas Kullberg
Flygel & Gitarr: Andreas Kullberg
Inspelning: Studio Västerås
Mastring: Chromophone Studios
Foto omslag: Carl Bergstrand

Pressbild Tina – Foto: Maja Öberg Foto
Pressbild Andreas – Foto: Sven Dahlberg

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.