Custom Pages
[vc_separator type='transparent' color='' thickness='' up='20' down='7']
Portfolio
[vc_separator type='transparent' color='' thickness='' up='20' down='7']
Spelning - Tina Wilhelmsson
15644
page-template-default,page,page-id-15644,theme-bridge,vcwb,woocommerce-no-js,translatepress-sv_SE,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid
 

Spelning

Spelning

Tina Wilhelmsson är en mångfaldigt prisbelönad visartist som skolats på Visskolan i Västervik och har en magisterexamen i politik (PolMag) från Lunds universitet. Hon använder visor och ett engagerande scenspråk som medel för att skapa ett mer jämlikt samhälle. Med allvar, humor och ironi speglar hon träffsäkert vår samtid.


Boka Tina Wilhelmsson till festivalen, till kulturhuset eller till födelsedagskalaset. Eller varför inte till er folkhögskola, er personaldag eller kongressen.


Turnéschema – Spelningar, Föreställningar och Föreläsningar”Tina Wilhelmsson är en bra sångerska som skriver bra låtar. Hennes trygga och chosefria tillförsikt i feminismen är smittande. Låtarna hade omisskännlig proggvisestil. Men hennes texter är smartare och effektivare än många. Publiken verkar stortrivas i Tina Wilhelmssons sällskap. En konsert som denna förenar verkligen nytta med nöje. Visartisten Tina Wilhelmsson gjorde ett framträdande man kommer att minnas länge. Det var tänkvärt omskakande, pedagogiskt och roligt.” 
/ NLT

”Det märktes direkt, att det här var ingen vanlig vissångerska, som sjöng för att underhålla. Ursäkta, underhållande var det faktiskt att lyssna på henne, men samtidigt fanns där starka budskap i texterna.”  
/ Kopparbergarn