Custom Pages
[vc_separator type='transparent' color='' thickness='' up='20' down='7']
Portfolio
[vc_separator type='transparent' color='' thickness='' up='20' down='7']
Boka Tina - Tina Wilhelmsson
15540
page-template-default,page,page-id-15540,theme-bridge,vcwb,woocommerce-no-js,translatepress-sv_SE,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid

Boka Tina

Tina Wilhelmsson är en mångfaldigt prisbelönad visartist som skolats på Visskolan i Västervik och har en magisterexamen i politik (PolMag) från Lunds universitet. Hon använder visor och ett engagerande scenspråk som medel för att skapa ett mer jämlikt samhälle. Med allvar, humor och ironi speglar hon träffsäkert vår samtid.


Maila till kontakt@tinawilhelmsson.se
Eller fyll i formuläret längre ner på sidan.


Spelning
Boka Tina Wilhelmsson till festivalen, till kulturhuset eller till födelsedagskalaset. Eller varför inte till er folkhögskola, er personaldag eller kongressen. Läs mer om spelningar.

Föreställningar
Kritikerrosade föreställningar som väcker känslor samtidigt som publiken folkbildas. En blandning av konsert och föreläsning. Läs mer om föreställningar.

Kyrkokonsert
Garderobsevangeliet – om att komma ut och komma hem.
60 minuter.

Föreläsning
Om kreativitet och modet att våga förverkliga galna idéer.
Om entreprenörskap, kreativitet, att våga förverkliga idéer och göra business av dem. Läs mer om föreläsning.

Sexualupplysning
Allmän sexualupplysning i form av föreläsningar. Tina kan även hålla kompletterande sexualundervisning på högstadiet eller gymnasiet samt på lättare svenska. Läs mer om sexualupplysning.

Workshop – Vad är det vi lyssnar på? Egentligen.

En workshop om att bli mer medveten om vad vi lyssnar på/förmedlar från scenen. Under workshopen tittar vi på era egna favoritlåtar, egna låtar och låtar ni gillar att tolka. Hur ser könsrollerna ut? Vilket genusperspektiv förmedlas? Vi kommer tillsammans experimentera och se vad som händer om ni byter plats på olika personer i sångtexter. Förändras textens budskap? Om det förändras, hur förändras det och varför?

Konferencier
Tina Wilhelmsson är van att leda både större och mindre arrangemang. En konferencier som kan skapa trevlig och trygg stämning för såväl besökare som artister.

Moderator
Med en magisterexamen i politik och vana av diskussion och debatt är Tina Wilhelmsson en bra moderator eller samtalsledare för en paneldiskussion eller politisk debatt.